Станимир Смилков - Джузепина Зарра

News

БЮРО ВЕРИТАС БЪЛГАРИЯ – С ВИСОКА ОБЩЕСТВЕНА РЕПУТАЦИЯ

Юни. 7 2023

Началото на м.юни започна с активни публични събития с участие на Бюро Веритас България, което е знак и оценка за високия обществен имидж на компанията.

На 01.06. – Националния празник на Италия – управителят г-н Станимир Смилков присъства на прием в Италианското посолство, даден от Н.Пр. Джузепина Зарра, посланик на Република Италия в България. Сред гостите бяха много политици, общественици, бизнесмени, публични личности, както и представители на посолството и италианските сдружения и асоциации в България.

Станимир Смилков - прием в Италианското посолство
Image
Станимир Смилков - Жоел Мейер

На 07.06.2023 новият Посланик на Франция в България Н.Пр. Жоел Мейер посети офиса на Бюро Веритас във Варна. Придружаваха го г-жа Еманюел Булестро, икономически съветник в Посолството на Франция и г-жа Весела Тодорова-Мозеттиг, Директор на Френско-Българската Търговска и Индустриална Камара. Г-н Станимир Смилков, управител на Бюро Веритас България, запозна гостите с развитието и мястото на Групата Бюро Веритас в световен аспект, както и с ролята и постиженията на местната компания на българския пазар. Г-н Йордан Минков, Мениджър Морско направление, информира присъстващите за дейностите, които Бюро Веритас извършва в морското дело. От своя страна Посланикът представи накратко своите планове за укрепване взаимоотношенията между българския бизнес и потенциалните френски инвеститори тук, както и с други аспекти на връзките между двете държави. Срещата продължи с непринуден приятелски разговор за възможностите, проблемите, рисковете и потенциала за двустранен бизнес.

Станимир Смилков - Жоел Мейер - Еманюел Булестро - Весела Тодорова-Мозеттиг - Йордан Минков